O Nama

Naša misija je da teatar postane mesto u koje deca mogu uvek da pobegnu, gde će se uvek osećati sigurno.

Mesto koje pulsira energijom kreativnosti i radosti. Naša vizija je da pretvorimo svaki trenutak na sceni u iskustvo koje će se pamtiti. Sa našim iskusnim timom i uzbudljivim repertoarom, deci pružamo sredinu u kojoj mogu slobodno da se izraze i otkriju svoje potencijale. 

Artelje

Kroz obrazovanje, predstave i zajedničko stvaranje, Artelje pruža platformu za sve one koji žele da istraže, nauče i podele magiju pozorišne umetnosti.

U srcu svake predstave i časa je težnja da se inspiriše, obrazuje i obogati svaki pojedinac, praveći od Artelja ne samo pozorište, već i dom za umetničku zajednicu.

0 +
Godine Iskustva

predavači

Teodora Marčeta

Osnivač & predavač

„Kod nas se nalazi Vaše kreativno utočište. Drugi dom za Vašu decu, gde mogu da uče, uživaju i osećaju se sigurno. Zajedno ćemo istražiti beskrajne mogućnosti mašte i slobodu da budemo sve što želimo na sceni.“

Kristijan Marković

Predavač

„Ovo je specijalno mesto gde deca mogu da otkriju svoje glumačke talente, gde je njihova mašta jedini limit. Mi pružamo sigurno i inspirativno okruženje za njihovu kreativnost, dok se divno zabavljaju istražujući svet dramske umetnosti.“