Škola Glume

Pozivamo Vas da postanete deo naše kreativne zajednice!

Vizija škole glume

Naš san je bio da stvorimo prostor gde će sva umetnička srca našeg grada biti okupljena. Želimo da naš grad ima svoje pozorište gde svi profesionalni glumci mogu da sarađuju, razmenjuju iskustva i kreiraju čaroliju na sceni. Još važnije, želimo da pružimo deci priliku da rastu, uče i razvijaju se kroz umetnost glume, ali i da imaju šansu da se predstave kroz svoje amaterske performanse.

Naša Misija kroz Profesionalne Predstave

Svaka predstava koju kreiramo ima za cilj da obogati kulturni život našeg grada. Kroz profesionalne predstave, želimo da ponudimo raznovrsnost i kvalitet, doprinoseći tako umetničkoj sceni naše zajednice.

Amaterske predstave i javni časovi - Prikaz Našeg Rada

S ponosom želimo da prikažemo napredak svakog pojedinca koji je deo našeg tima. Amaterske predstave i Javni časovi su prilika da se vidi koliko smo postigli, ali i da se razmenjuju iskustva sa drugim amaterskim pozorišnim umetnicima kroz različite forme, kao što su amaterski festivali.

Šta treba da pripremim za audiciju?

Potrebno je da pripremite imitaciju po vašem izboru, kao i recitaciju koja Vam je posebno draga ili koja najbolje oslikava Vašu ličnost. Ovo je prilika da pokažete svoju strast prema glumi i da zajedno rastemo u svetu umetnosti!

Budućnost škole glume

Gledajući napred, težimo da u budućnosti otvorimo profesionalni repertoar sa večernjom i dečijom scenom. Osim toga, želimo da naši polaznici dobiju priliku da se predstave kroz amaterski repertoar, gde će moći da pokažu sve što su naučili kod nas.

Gluma za klince i klinceze
(4-12 godina)

Ako je Vaše dete ovog uzrasta, pokazuje interesovanje za glumu i sanja o reflektorima, ovo je početna tačka. Naši predavači obezbeđuju sigurno i zabavno okruženje za najmlađe glumce i pritom razvijaju njihove veštine i podstiču samopouzdanje.

gluma za tinejdzere (13-19 godina)

Prelazak na sledeći korak u svetu glume! Program za starije osnovce i srednjoškolce nudi dublje proučavanje zanata. Prilagođen je onima koji ozbiljno razmišljaju o tome da se bave glumom i usavršavaju svoj talenat. Kandidati moraju učestvovati na audiciji kao deo procesa selekcije.

gluma za mlade i one koji se tako osećaju
(20-104 godine)

Za nadolazeće zvezde ! Program osmišljen za sve one koji su se nekada glumom bavili, ili su uvek imali želju ali se kasno setili. Pridružite se ekipi koja vredno radi i postiže ozbiljne rezultate na svim amaterskim takmičenjima.
 

upis je u toku

prijava i upis

Da biste se javili, potrebno je da popunite formular ispod.
Prijave za upis (i audiciju) traju do 8. Septembra

 
 

 

 

ZA SVE INFORMACIJE: 069/623134

Rekli su o nama..