Politika o privatnosti

Dobrodošli na stranicu Politike Privatnosti Kreativnog Centra Artelje. Vaša privatnost je od suštinskog značaja za nas. U ovom dokumentu objašnjavamo koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i kako štitimo Vaše podatke. Molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće informacije.

Prikupljanje informacija

Kada se prijavljujete za upis u našu školu, možemo prikupljati osnovne informacije o Vama, uključujući, ali ne ograničavajući se na: ime, prezime, adresu, e-mail adresu, broj telefona i slično.

Korišćenje informacija

Ove informacije koristimo isključivo u svrhu:

  • Procesa prijave i upisa
  • Informisanja o novim kursevima, predstavama i događajima
  • Poboljšanja naših usluga i komunikacije s Vama

Zaštita informacija

Vaši lični podaci se čuvaju na sigurnom i štite se od neovlašćenog pristupa, promene, otkrivanja ili uništavanja. Koristimo odgovarajuće tehničke mere da bi Vaši podaci bili bezbedni.

Deljenje informacija s trećim stranama

Vaše informacije se neće deliti, prodavati ili iznajmljivati trećim stranama bez Vašeg izričitog odobrenja, osim ako to zakon ne zahteva.

Pristup i ažuriranje Vaših informacija

U svakom trenutku možete zatražiti pristup, ispravku ili brisanje Vaših ličnih podataka. Ako želite da ažurirate svoje podatke, kontaktirajte nas na našu e-mail adresu.

Promene Politike Privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ovu politiku. Svaka izmena će biti postavljena na ovoj stranici, tako da Vas molimo da je redovno proveravate.

 

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili brige u vezi sa našom Politikom Privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila.
Vaša bezbednost i privatnost su nam prioritet. Zahvaljujemo se što ste izabrali Kreativni Centar Artelje.

Poslednje ažuriranje: 25.8.2023.

2023 Kreativni Centar Artelje, All rights reserved