Tramvaj zvani Želja

Tenesi Vilijams

Dobrodošli u svet pun strasti, sukoba, nade i razočaranja. „Tramvaj zvani Želja“ je remek-delo američke drame koje nas vodi kroz mračne ulice Nju Orleansa, otkrivajući nam složene odnose, skrivene tajne i borbu između snova i stvarnosti.

U najnovijoj profesionalnoj postavci Kreativnog Centra Artelje, ovaj klasični komad dobija sveže tumačenje, donoseći nam likove koji su istovremeno i ranjivi i moćni, isprepleteni u mreži želja i iluzija.

„Tramvaj zvani Želja“ je duboko emotivna priča koja se bavi temama ljubavi, gubitka, časti i iluzija. Kroz oči četiri centralna lika, upoznajemo svet pun kontradikcija, gde se prošlost i sadašnjost sukobljavaju, a želje i stvarnost često idu raskorakom. Ovo delo je više od puke drame; to je introspektivno putovanje kroz ljudsku psihu, koje će vas ostaviti bez daha i potaknuti na razmišljanje dugo nakon što se zavesa spusti.

5 5 votes
Ocena
guest
11 Komentara
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dragana
Dragana
6 months ago

Pod utiskom sinoćnjeg izvođenja, želim da Vam zahvalim što svoj talenat, trud i rad delite na ovaj način sa nama. Izvođenjem ovog dela prepleli ste sve emocije u nama gledaocima. Vaš Artelje pravo je blago ovog mesta u kome živimo. Beskrajno uživamo i hvala Vam na tome! 💛

Kreativni Centar Artelje
Kreativni Centar Artelje
Admin
Odgovori  Dragana
6 months ago

Hvala vam, Dragana, na divnim rečima! Vaša podrška i emotivni odgovor su nam ogromna inspiracija. Radujemo se što smo vas dirnuli ovom izvedbom.

Maja
Maja
6 months ago

Predstava posle koje ne možete da se vratite u svakodnevnicu, odmah. Posle koje ostajete duboko zamišljeni nad sudbinama, likovima, o karakterima, životu. Sve čestitke glumačkoj ekipi i hvala!!!

Kreativni Centar Artelje
Kreativni Centar Artelje
Admin
Odgovori  Maja
6 months ago

Hvala, Majo! Vaša reakcija na predstavu nas ispunjava ponosom i srećom. Cilj nam je bio da vas duboko dirnemo, i drago nam je što smo u tome uspeli. 

Andrej
Andrej
6 months ago

Predstava „Tramvaj zvani želja“ je izvanredno izvođenje koje me je potpuno oborilo s nogu. Sjajna glumačka ekipa je oživela likove na način koji je ostavio snažan utisak na mene.

Kreativni Centar Artelje
Kreativni Centar Artelje
Admin
Odgovori  Andrej
6 months ago

Veliko hvala, Andrej! Vaša reakcija nas izuzetno motiviše da nastavimo sa strašću i predanošću. Drago nam je što ste uživali u izvođenju!

Svetlana Pešut
Svetlana Pešut
5 months ago

Divna predstava,Teodora neverovatna.Za svaku preporuku!!!

Thulisani Jalubane
Thulisani Jalubane
5 months ago

Drugi put gledao, opet iste osecanje. Hvala na divnoj predstavi.

Tijana
Tijana
5 months ago

Maestralno izvodjenje!!! Zivotna prica koja ostavlja bez daha. Pravi emotivni rolerkoster. Sastavljana i rastavljana dva i po sata. Dva i po sata?! Pff, imam utisak da je trajalo jedan tren. I jos dva i po ne bih osetila i bilo bi mi malo. Najiskrenije cestitke glumackoj ekipi!
Hvala vam sto postojite!❤️

Sanja
Sanja
5 months ago

Odlična predstava….👌
Glumačka ekipa svaka čast!
Bravo!

Jovana
Jovana
2 months ago

Malo je reći da sam oduševljena sa onim što sam doživela gledajući ovu predstavu!Apsolutno možete da parirate bilo kom pozorištu u Beogradu!Ponosni na vas svakim danom sve više!Pozdrav

repertoar

Tramvaj Zvani Želja

1

Dec

Ožalošćena porodica

16

Dec

festival

Slika na zidu

7

Dec

Sanja, Mašinko i čarobna zemlja snova

7

Dec

Mač u kamenu

8

Dec

Materina maza i još ponešto

9

Dec

Mene je teško ne voleti

9

Dec

Tika-Taka

10

Dec

Materina maza i jos ponesto

10

Dec