Večera budala

Fransis Veber

Dobrodošli u svet smeha i zabave uz „Večeru budala“, urnebesnu komediju koju je stvorio francuski dramatičar Fransis Veber. Ova priča nas uvodi u život Pjera, uglednog poslovnog čoveka koji redovno organizuje večere na kojima svaki gost dovodi osobu koju smatra budalom. Međutim, sudbina se poigrala tokom jedne večeri kada je Pjer, usled nezgode, završio je zarobljen u svom stanu s neobičnim likom po imenu Pinjon. Ono što počinje kao situacija iz noćnih mora, pretvara se u nezaboravnu avanturu punu smeha i iznenađenja.

Kroz niz komičnih situacija, ova predstava nas navodi da razmislimo o prihvatanju različitosti, prevazilaženju predrasuda i otkrivanju pravog karaktera. Uz vrcav dijalog i urnebesne zaplete, „Večera budala“ poziva nas da se prepustimo čaroliji pozornice i da se nasmejemo do suza dok istražujemo dublje poruke o prijateljstvu, otvorenosti uma i važnosti nepristrasnog sagledavanja sveta oko nas.

Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj predstavi, gde će svaka scena biti puna smeha, iznenađenja i dragocenih pouka koje će nasmejati i osloboditi duh.

5 1 vote
Ocena
guest
2 Komentara
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Miljana
Miljana
29 days ago

Odlicna predstava, ostavlja utisak i dan kasnije, za preporuku prijateljima , a i sama bih je opet rado pogledala . Svaka cast

Danijela
Danijela
28 days ago

Dominacija Marka i Nikole! Predstava lepa a njih dvojica izuzetni!!!

repertoar

Tramvaj Zvani Želja

1

Dec

Ožalošćena porodica

16

Dec

festival

Slika na zidu

7

Dec

Sanja, Mašinko i čarobna zemlja snova

7

Dec

Mač u kamenu

8

Dec

Materina maza i još ponešto

9

Dec

Mene je teško ne voleti

9

Dec

Tika-Taka

10

Dec

Materina maza i jos ponesto

10

Dec