Životinjska farma

Adaptacija romana Džordž Orvela

Dobrodošli u svet „Životinjske farme“, adaptacije satirične novele Džordža Orvela koja oživljava na pozornici. Ova bajka, koja je istovremeno i priča o revoluciji i alegorija političke moći, vodi nas kroz složenu priču o grupi životinja koja preuzima kontrolu nad farmom i uspostavlja vlastite zakone. Međutim, što dublje ulazimo u njihovu priču, to više shvatamo da je obećana sloboda zamenjena terorom i patnjom.

Kroz izvanredne likove i dinamične zaplete, ova predstava nas vodi na putovanje kroz istoriju, politiku i ljudsku prirodu. Svaka scena, svaki dijalog, svaki pokret na sceni nosi sa sobom duboku poruku o autoritetu, moralnosti i traganju za istinskom slobodom. Kroz prizmu životinjskog sveta, ova adaptacija klasika istražuje suštinska pitanja ljudskog društva, postavljajući nam izazove i podstičući nas na razmišljanje.

Pridružite nam se u ovom nezaboravnom putovanju kroz revoluciju i moć, gde će svaki trenutak biti pun uzbuđenja, refleksije i dubokih emocija. Uživajte u predstavi koja će vas ostaviti bez daha i podstaći vas da promenite svoj pogled na svet oko sebe.

4.8 9 votes
Ocena
guest
8 Komentara
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivana
Ivana
2 months ago

Dragi predavači, želim da vam čestitam na uspehu koji ste ostvarili zajedno sa decom. Predstava „Životinjska farma“ je bila…ne znam, nemam reči. Toliko je bilo emotivno i realno da sam se naježila.. više puta.
Deca su bila fenomenalna,puna samopouzdanja, sav trud, rad i uloženo vreme se isplatilo. Premijera je bila vrh!! Čestitam vama i našoj deci i želim vam još mnogo, ovako dobrih, premijera!!!✨️✨️✨️

Marija
Marija
2 months ago

Uvek aktuelnu priču o borbi za moć, vlast, naša deca ispričala su tako odraslo, zrelo.
PROFESIINALNO!
Čestitke deci i njihovim mentorima!

Maja
Maja
2 months ago

Čitanje ,,Životinjske farme,, obogaćuje. Igranje u predstavi uči i čini ovu decu bogatom! Mi roditelji smo ponosni što zajedno rastu u ljude na koje se možemo osloniti! Koji su izvukli pouke iz ove priče!!! Koji razmišljaju!! Bravo!

Mirjana
Mirjana
2 months ago

Kakva predstava!!!
Deca ovde nisu deca,nego pravi profesionalci..!
Fokus,pokret,moć da se prenese emocija….Ovo večeras nije bilo amatersko pozorište!
Bravo za glumce i njihove Učitelje!

Igor
Igor
2 months ago

Malo je reći ali sjajna predstava, glumci su bili na nivou zahtevanog ali ne smemo da prenebregnemo ulogu onih koji su sve osmislili i organizovali. Kiki, odličan posao!

Irina
Irina
2 months ago

Malo je reći da sam ostala bez teksta gledajući predstavu. Toliko dobro odrađena predstava da u trenutku skroz zaboravite da gledate predstavu u kojoj glume ljudi. Odlično se oseti gradacija radnje, težina same situacije i povezanost sa istorijom, kao i sa današnjicom. Glumci su fenomenalno odradili svoj posao! Svaka čast, Kiki, na još jednoj fantastičnoj predstavi!

Jelena
Jelena
2 months ago

Odlična predstava!
Izuzetna gluma, adaptacija i režija takođe. Oduševljena sam. Bravo!

Last edited 2 months ago by Jelena
Marina Ljahović Jakemiv
Marina Ljahović Jakemiv
2 months ago

Odlična predstava! U prvim minutima krećeš da se ježiš i to traje 2h. Svaka čast, Inđija ima čime da se pohvali ♥️

repertoar

Tramvaj Zvani Želja

1

Dec

Ožalošćena porodica

16

Dec

festival

Slika na zidu

7

Dec

Sanja, Mašinko i čarobna zemlja snova

7

Dec

Mač u kamenu

8

Dec

Materina maza i još ponešto

9

Dec

Mene je teško ne voleti

9

Dec

Tika-Taka

10

Dec

Materina maza i jos ponesto

10

Dec